Certificeringer

Tilbage i 2008 opnåede vi vores første certificeringsgrad og igennem tiden er flere kommet til.

Ved DanBlumen har vi nu igennem mange år arbejdet med certificeringer

Tilbage i 2008 opnåede vi vores første certificeringsgrad og igennem tiden er flere kommet til.
Ligeledes er der en del af de danske gartnere som er blevet certificeret igennem tiden, så vi kan i dag tilbyde vores kunder en række danske certificerede produkter både under MPS og GlobalGAP

For dig som kunde og samarbejdspartner er certificeringerne først og fremmest en måde hvorpå du kan sikre dig at du samarbejder med en virksomhed som arbejder struktureret med sin udvikling. Og hvor der er fuld fokus på sporbarhed, så du som kunde er helt sikker på at få den ønskede vare.

I MPS-regi er vi certificeret som MPS Florimark ’Good Trade Practice’

Denne certificering stiller krav til vores måde at arbejde med at udvikle virksomheden, både internt og i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere

I GlobalGAP hedder vores certificering ’Chain of Costudy’. Den omhandler især fysisk og registreringsmæssig sporbarhed samt sætter specifikke formkrav til papirgangen.
Da vi er en handelsvirksomhed og ikke produktion kan vi desværre ikke auditeres efter GRASP standarden, men vi følger alligevel bestemmelserne, da vi både ønsker at støtte fokus på de sociale forhold, samt holde os orienteret om kravene til vores leverandører.

Begge certificeringer er årligt kontrolleret af eksterne auditører

Ønsker du at tilbyde dine kunder certificerede varer, så tag kontakt til os via mail@danblumen.com eller +45 66185900 også hjælper vi dig gerne videre.

Følgende certificeringer kan der leveres planter i fra danske producenter: MPS ABC, MPS GAP, MPS SQ, MPSGAP, GlobalGAP og GRASP. Flere og flere gartnere får MPS GAP certificeringen og har også en social add-on såsom SQ eller GRASP.

For yderligere information omkring GlobalG.A.P. klik på billedet

For yderligere information omkring GlobalG.A.P. klik på billedet